Servicii complete de infiintare PFA

Noi iti cream firma. Tu ce activitate ai?

Hai sa ne cunoastem
01

Gama completa de servicii

Ne ocupam de gama completa de servicii infiintare PFA, te ajutam cu toate informatiile necesare, ne ocupam de dosar, de acte si de depunerea acestora. In acest fel, apeland la servicii de infiintare PFA de la Firma de Conta te ocupi doar de ceea ce conteaza – afacerea ta. Scapi de grija actelor. Mai mult decat atat, daca ne ocupam in continuare de PFA-ul tau, facem tot ce tine de contabilitate si ne ocupam totodata si de consultanta financiara.

02

Ce este un PFA?

Persoana Fizica Autorizata (PFA) este cea mai convenabila forma juridica de organizare pentru persoanele care lucreaza pe cont propriu. In acelasi timp, chiar daca lucrezi pentru o companie poti lua decizia de a fi PFA si de a elimina astfel o parte din impozitele pe care le platesi la stat, efectiv poti castiga mai multi bani.

03

De ce noi

Suntem o echipa formata din peste 15 experti (experti contabili, consultanti fiscali, auditori financiari) din toate domeniile, instruiti si formati continuu, special pentru a asigura excelenta contabilitatii tale. Tocmai de aceea iti putem oferi servicii infiintare PFA care sa te multumeasca pe deplin. Asadar, te poti baza pe noi atat pentru servicii infiintare PFA, cat si pentru servicii de contabilitate pentru PFA-ul tau.

Hai sa incepem colaborarea

Inmatricularea PFA se realizeaza la Registrul Comertului. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi activitatea principala si sa iti stabilesti sediul social. Mai departe ne ocupam noi de prin aceste servicii infiintare PFA de absolut tot..

100+

PFA create

1993

28 de ani experienta

250 +

Clienti actrivi

100 milioane euro

Cifra de afacere cumulata clientior nostri

Contacteaza-ne acum si iti oferim servicii de infiintare PFA!

Oferim atat servicii infiintare PFA, cat si servicii de contabilitate PFA la cele mai inalte standarde! Prin aceste servicii infiintare PFA, ne ocupam de absolut tot: iti oferim consultanta gratuita, iti redactam actele, completam formularele, intocmim dosarul si mergem sa il depunem la Registrul Comertului.

Practic iti facem viata mai usoara.

Ce acte sunt necesare la infiintarea PFA?

  • Copie C.I.
  • Actul de proprietate al spatiului unde veti gazdui sediul social (in baza acestui document vom redacta contractul de comodat/inchiriere)
  • Extras de carte funciara sau in cazul in care spatiul respectiv nu are cadastru si intabulare, un certificat fiscal emis de Administratia Financiara
  • Documente care atesta pregatirea profesionala: Copie dupa diploma/acte de studiu/atestate (care sa aiba legatura cu obiectul de activitate ce urmeaza a fi desfasurat)
  • Optional – dovada vechimii in domeniul de activitate urmarit(carte de munca/adeverinta cu vechime minimum 2 ani in domeniul ales ca activitate )
  • Specimen de semnatura pe care il puteti da la Notarul Public din aceeasi locatie cu noi

Inca ai intrebari?

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Contacteaza-ne