Termeni si conditii

Tara: ROMANIA

Judet/Oras: Ilfov, Corbeanca

Adresa: Str. Aviatorilor, Nr. 3

CUI: RO26334268

Nr. Ord. Reg. Com.: J23/2900/2009

S.C. Next Level Accounting SRL S.R.L. – Next Level Accounting SRL este o societate de contabilitate, expertiza contabila si consultanta financiara, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania. Activeaza pe piata din anul 2009, se adreseaza atat intreprinderilor mici si mijlocii cat si companiilor mari, indiferent de domeniul in care acestea opereaza. Echipa Next Level Accounting SRL este formata din specialisti in economie generala si management. Misiunea noastra consta in asigurarea de servicii contabile si consultanta de o maniera competenta, profesionala si responsabila.

1. Introducere, Definitii si Termeni

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului conta-pfa.ro, denumit in continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori/utilizatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, implicit, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest website.

Next Level Accounting SRL – este denumirea comerciala a S.C. Next Level Accounting SRL S.R.L., persoana juridica inregistrata in Romania, avand sediul social in Ilfov, Corbeanca, Strada Aviatorilor nr. 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J23/2900/2009, cod unic de inregistrare fiscala RO26334268.

conta-pfa.ro– inseamna website-ul conta-pfa.ro, sau Next Level Accounting SRL.ro precum si paginile noastre disponibile in retelele de socializare precum Facebook, LinkedIn etc;

Site – pagina de internet gazduita la adresa web conta-pfa.ro respectiv Next Level Accounting SRL.ro si subdomeniile acesteia.

Utilizator – inseamna orice persoana care acceseaza conta-pfa.ro si/sau utilizeaza in orice mod materialele, informatiile sau orice alte date disponibile pe sau prin conta-pfa.ro, continute in newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau in orice alt produs care este realizat sau pus la dispozitie de conta-pfa.ro.

Continut – reprezinta:

– toate informatiile de pe Next Level Accounting SRL.ro care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de catre Next Level Accounting SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Next Level Accounting SRL, Utilizatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de produsele si/sau tarifele practicate de Next Level Accounting SRL intr-o anumita perioada;

– informatii legate de produsele si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Next Level Accounting SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Next Level Accounting SRL, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/notificari pe mobil sau web/etc.)  continand informatii generale si teme dedicate, informatii cu privire la produse/servicii similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

 

2. Neangajarea raspunderii si documente contractuale

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Next Level Accounting SRL S.R.L..
Next Level Accounting SRL S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:
a) utilizarea anevoioasa sau intreruperii utilizarii site-ului;
b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
Astfel Next Level Accounting SRL S.R.L. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

3. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de Next Level Accounting S.R.L. sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Next Level Accounting S.R.L. ori de titularul acestui drept.
Toate drepturile sunt rezervate Next Level Accounting S.R.L.
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Next Level Accounting S.R.L. sau a afiliatiilor sai.
Next Level Accounting S.R.L. va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

4. Obiectivul continutului site-ului si dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Next Level Accounting S.R.L. nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si va depune toate eforturile pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din produsele/serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze Next Level Accounting S.R.L. printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii produsului/serviciului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Next Level Accounting S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Next Level Accounting SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Next Level Accounting SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Next Level Accounting SRL.

Orice Continut la care Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Next Level Accounting SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Next Level Accounting SRL cu referire la acel Continut.

Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care Next Level Accounting SRL confera Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Next Level Accounting SRL pentru respectivul Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Next Level Accounting SRL si/sau al angajatului/prepusului Next Level Accounting SRL care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

5. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Next Level Accounting S.R.L., de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include linkuri catre alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Next Level Accounting S.R.L. nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.
Next Level Accounting S.R.L. se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Next Level Accounting SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Vizitator/Utilizator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Next Level Accounting SRL.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Next Level Accounting SRL acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Next Level Accounting SRL sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, tehnologii sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Next Level Accounting SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

6. Comunicari Comerciale

Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Next Level Accounting SRL pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

6.1.1. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Next Level Accounting SRL; sau

6.1.2. prin contactarea Next Level Accounting SRL.

6.1.3 Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Next Level Accounting SRL sau prin contactarea Next Level Accounting SRL in acest sens.

7. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al Next Level Accounting S.R.L., serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.
Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Next Level Accounting S.R.L., dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Te rugam sa parcurgi rubrica Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

8. Forta majora

8.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

8.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

9. Informatii pentru Utilizatori

Ca Utilizator aveti urmatoarele responsabilitati:
– sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare/contact atunci cand este cazul;
– sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de contact pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
– sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
– sa publicati/furnizati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica/furniza materialul respectiv;
– sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
– sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
In caz de nerespectare a acestor conditii, Next Level Accounting S.R.L. si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

10. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificarile prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.
„Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Next Level Accounting S.R.L. in privinta utilizarii site-ului www.conta-pfa.ro.
Next Level Accounting S.R.L. isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact@conta-pfa.ro.

11. Legea aplicabila – Jurisdictia

11.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Next Level Accounting SRL si Utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Copyright S.C. Next Level Accounting S.R.L. 2021. Toate drepturile rezervate.